לןגן

סלמון בתנור בתיבול ירוק

מאת: ברק קרנצלר, פורסם: 09/01/2021 | 23:01
סלמון בתנור בתיבול ירוק

תקציר המתכון: סלמון טרי בתנור זה תמיד נהדר ונראה משובח, אבל אנחנו יודעים שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה 😉

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את כל הירק

  2. לערבב בקערה עם שמן זית ולימון סחוט

  3. מלח פלפל לפי הטעם

  4. למרוח טוב טוב על הדג, עם הידיים ככה שירגיש את זה טוב

  5. להניח על נייר אפייה, ניתן להוסיף מסביב ירקות כמו בצל סגול פלפל חריף עגבנייה ופרוסות לימון להוספת ארומה...

  6. 15 דק' בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות....

  7. בתאבון!