פרוסות חזה עוף בטריאקי ושומשום
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/01/2021 | 18:36
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצלוחית שמים
-
כ200 גרם פרוסות חזה עוף
-
מוסיפים
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
כף רוטב סויה
-
קורט פלפל שחור
-
קורט פפריקה מתוקה
-
קורט אבקת שום
-
כפית שומשום
-
מערבבים היטב
-
מכניסים למקרר
אופן הכנה
-
מחממים מחבת
-
עם כף שמן זית
-
שמים את פרוסות
-
החזה עוף
-
צורבים אותם מ2 הצדדים
-
עד מידת העשיה שאוהבים
-
בתאבון