לןגן

חציל שרוף על האש

מאת: תהילה ז, פורסם: 08/01/2021 | 11:50
חציל שרוף על האש

תקציר המתכון: חציל שרוף משגע

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את החציל

  2. לחצות אותו לאורך לשני חצאים

  3. לסמן עליו אלכסנום בסכין

  4. להכין רוטב מהשמן זית שום כתוש והתבלינים

  5. למרוח בנדיבות

  6. ולשים על רשת על גבי אש גדולה דלוקה כשהפנים כלפי מטה לדקה שתיים שישרף קצת

  7. להפוך ולתת לו להישרף עד שהפנים נהיה רך

  8. אוכלים את זה עם טחינה

  9. טעים סוףףףףף

  10. בהצלחה ובתיאבון