לןגן

מרציפן במילוי דובדבן/ חמאת בוטנים

מאת: שרה רבינוביץ, פורסם: 07/01/2021 | 21:39
מרציפן במילוי דובדבן/ חמאת בוטנים

תקציר המתכון: מרציפנים מתכון של מיכל אנסקי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים את השקדים, אבקת הסוכר, הלימון ותמצית השקדים במעבד מזון במשך 4 דקות, עד שנוצר כדור.

  2. ממשכים לעבד ביד על משטח נקי, ויוצרים גליל.

  3. חותכים את הגליל ומעצבים כדורים של 1 ס"מ.

  4. ממיסים את השוקולד על בן מארי.

  5. מייצרים בכל עיגול של מרציפן שקע וממלאים בחמאת בוטנים (רצוי באמצעות מזרק) /דובדבן מסוכר. סוגרים לכדור.

  6. טובלים בשוקולד המומס.

  7. (אני אוהבת להקפיא)