תקציר המתכון: מרציפנים מתכון של מיכל אנסקי
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
טוחנים את השקדים, אבקת הסוכר, הלימון ותמצית השקדים במעבד מזון במשך 4 דקות, עד שנוצר כדור.
ממשכים לעבד ביד על משטח נקי, ויוצרים גליל.
חותכים את הגליל ומעצבים כדורים של 1 ס"מ.
ממיסים את השוקולד על בן מארי.
מייצרים בכל עיגול של מרציפן שקע וממלאים בחמאת בוטנים (רצוי באמצעות מזרק) /דובדבן מסוכר. סוגרים לכדור.
טובלים בשוקולד המומס.
(אני אוהבת להקפיא)