לןגן

לחם גבינה

מאת: שרה רבינוביץ, פורסם: 07/01/2021 | 21:00
לחם גבינה

תקציר המתכון: זהו מתכון שמגיעה ישר מברזיל. מאכל מוכר מאוד בברזיל.

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור על 180 מעלות

  2. לשמן תבנית עגולה עם חור מרכזי.   בבלנדר מקציפים את הביצים, החלב והשמן .

  3. בקערה מערבבים בהדרגה את הקמח טפיוקה ,גבינה ומוסיפים את התערובת מהבלנדר, ולבסוף מוסיפים את השקית אבקת אפייה ומערבבים בעדינות מעט.

  4. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים למשך 30 דקות.

  5. חשוב לאכול ישר כשיוצא מהתנור.