לןגן

קוראסון חמאה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/01/2021 | 22:46
קוראסון חמאה

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר,כוס מים ושמרים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. להכניס למקרר לחצי שעה

  4. לקחת את החמאה ולרדד בין 2 נייר אפיה ולהניח מעל את הבצק ולרדד ולקפל כמו ספר ולהכניס למקרר לשעה

  5. להוציא ולרדד חשוב לקפל כמו ספר ולהכניס למקרר עד הבוקר

  6. בבוקר להוציא לחלק ל4 כדורים לרדד לחתוך משולשים ולגלגל לקוראסון

  7. אפשר להוסיף מילוי

  8. להתפיח למרוח ביצה עם מעט מים ומעט סוכר ולתת לתפוח

  9. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  10. להבריש עם הסירופ