לןגן

גליל גנאש שוקולד עם תמרים ביסקוויטים ואיגוזי לוז

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/01/2021 | 20:08
גליל גנאש שוקולד עם תמרים ביסקוויטים ואיגוזי לוז

תקציר המתכון: קל טעים וקל להכנה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים הדרושים

אופן הכנה

  1. 1) מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים ושמים בצד

  2. 2) מערבבים את התמרים עם ממרח אגוזים , אבקת סוכר ביסקוויטים ואיגוזי לוז עד לאיחוד מוסיפים את הגנאש שוקולד ולשים והכל עד לקבלת מרקם של פלסטלינה

  3. 3) יוצרים רולדה ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל שעה להתייצבות ואפשר להגיש