תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
ההכנה
מחממים סיר
עם כף שמן
מוסיפים את הבצל
מטגנים כ3-4 דקות
מוסיפים את
הסלרי גריסים והגזר
מערבבים כ3-4 דקות
מתבלים ב..
כורכום,כמון.פלפל שחור
ומהתערובת(אהרוני)
ואת עלי הנענע
מערבבים ומוסיפים
מים בגובה הירקות
מבשלים כ20 דקות
מוסיפים את
הכרובית.דלעת ועלי הסלרי
מערבבים ומוסיפים
מים עד גובה הסיר
מגיעים לרתיחה
מנמיכים את האש ומכסים
ומבשלים 20 דקות נוספות
מוסיפים את האיטריות
מבשלים 10 דקות נוספות
בתאבון...