לןגן

תבשיל כפרי

מאת: אפרת ושדי, פורסם: 05/01/2021 | 15:16
תבשיל כפרי

תקציר המתכון: מתכון מחודש ממאכל נוסטלגי. כזה עוד לא היה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם מחבת גדול, ולטגן את הבצל עד להזהבה ,

  2. להוסיף את נתחי הבקר ולתבל בתבלין לשווארמה ומעט מלח ופלפל

  3. לכסות ולבשל כ15-20 דקות (תלוי בנתח שבחרתם)

  4. במחבת נפרד לטגן את התפוחי האדמה עד להזהבה ,אפשר גם לאפות במקום לטגן ,ולתבל בפפריקה ומלח.

  5. לערבב את התפוחי האדמה עם נתחי הבשר

  6. ולאכול בהנאה 🤩😋