תקציר המתכון: מתכון מחודש ממאכל נוסטלגי. כזה עוד לא היה
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחמם מחבת גדול, ולטגן את הבצל עד להזהבה ,
להוסיף את נתחי הבקר ולתבל בתבלין לשווארמה ומעט מלח ופלפל
לכסות ולבשל כ15-20 דקות (תלוי בנתח שבחרתם)
במחבת נפרד לטגן את התפוחי האדמה עד להזהבה ,אפשר גם לאפות במקום לטגן ,ולתבל בפפריקה ומלח.
לערבב את התפוחי האדמה עם נתחי הבשר
ולאכול בהנאה 🤩😋