לןגן

דג ובורגול

מאת: איילת שלמה, פורסם: 05/01/2021 | 14:15
דג  ובורגול

תקציר המתכון: דג מושט ובורגול בתבנית אחת. בהשראת המתכון של רון יוחננוב עם שינויים קלים...טעים😋😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את דגי המושט בלימון ומלח גס חצי שעה ולשטוף.

  2. להניח בתבנית את הבורגול השטוף ,מעל את הדגים ולפזר את חצאי עגבניות השרי.

  3. להכין את חומרי הרוטב ולשפוך מעל הדגים והבורגול.

  4. לחמם תנור על טורבו 200 מעלות.

  5. לכסות את התבנית בנייר אפיה, לאפות חצי שעה ולהוריד את נייר האפייה להשחמה עוד 15 דקות. ( סה"כ 45 דקות ).

  6. להגיש חם

  7. בהצלחה איילת❤