לןגן

פסטה ברוטב עם כדורי בשר

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 05/01/2021 | 11:48
פסטה ברוטב עם כדורי בשר

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן

  2. להוסיף את הכורכום והשום לחמם כדקה להוסיף את הפפריקה לעוד דקה

  3. להוסיף חצי כוס מים ולערבב

  4. להוסיף את הרסק ולהשחים כ-5 דקות להוסיף עוד כוס מים ולבשל על אש נמוכה

  5. להכין מהתערובת בשר כדורים קטנים להכניס לרוטב חשוב לא לגעת בהם לפחות 10 דקות ראשונות עד שיתייצבו

  6. להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה ולבשל כחצי שעה

  7. להוסיף את הפסטה(רצוי להוציא את כדורי הבשר לפני) ולערבב היטב

  8. בהצלחה נועם זיגדון 💞