לןגן

איך מכינים כדורי קובה קטנה מסולת

מאת: דליה חכימיאן לוי, פורסם: 04/01/2021 | 18:56
 איך מכינים כדורי קובה קטנה מסולת

תקציר המתכון: כדורי בשר במעטפת סולת מתכון קל עם טיפים למי שאין נסיון . טעים טעים כדאי לראות את הסרטון https://youtu.be/QbvHJZoy8vM

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לבצק

חומרים למילוי

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי ומניחים בצד לקבלת הטעמים.

  2. בקערה קטנה נוספת מערבבים את הסולת ואת המלח ובהדרגה מוסיפים את המים עד לקבלת בצק גמיש ומעט דליל ומשהים בצד עד לספיגת יתר הנוזלים, בודקים שזה רך ולא קשה במידה ויש צורך מוסיפים מעט מים.

  3. אופן הכנת הקובות:

  4. לפרוס על מגש ניילון

  5. בצלחת עמוקה למלא מים

  6. לגלגל כדורי בשר קטנים ולהניח על המגש, להרטיב את כפות הידים , לקחת מעט מבצק הסולת לשטח על כף היד בעובי של עד 2 מ"מ לשים באמצע את כדור הבשר ולסגור מסביב, פשוט לעטוף את הבשר עם הסולת , להניח על המגש. היד תמיד רטובה

  7. טיפ למתקשים:

  8. הפשוט וקל ביותר , את כדורי הבשר ניתן להקפיא מעט ואחר כך לעטוף עם בצק הסולת.

  9. הערה:

  10. אפשר להכין מבעוד את הקובות.

  11. להניח על ניילון להקפיא וכשזה קפוא לשחרר מהניילון ולאחסן ככדורים .