לןגן

לזניה תרד וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/01/2021 | 18:44
לזניה תרד וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק את התרד במים רותחים

  2. לסנן טוב להורדת כל הנוזלים

  3. לטגן עם שמן זית ושום לתבל קורט מלח ופלפל 5 דקות להניח בצד

  4. לסדר שיכבה דפי לזניה

  5. בקערית לערבב שמנת לבישול עם קוטג' וביצים לתבל קורט אגוז מוסקט מלח ופלפל

  6. לצקת 1/4 כמות על הדפים

  7. מעל 1/4 מכמות המוצרלה

  8. 1/3 מהתרד

  9. להמשיך עוד 2 פעמים דפים מעל רוטב מעל מוצרלה ותרד

  10. שכבה רביעית בלי תרד

  11. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות

  12. 15 דקות ולהוציא מהתנור

  13. בקערית לערבב עגבניות מרוסקות עם תבלין פיצה וקורט מלח

  14. למרוח מעל לפזר טבעות זיתים ולאפות עוד 45 דקות