לןגן

ג'חנון

מאת: הודיה א, פורסם: 04/01/2021 | 17:24

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש 4-5 פעמים בהפרשים של 10 דק' כל פעם

  2. הלישה בידיים משומנות

  3. לחלק ל12 חתיכות בערך על משטח משומן

  4. לתת מנוחה של כמה שע'

  5. ולקפל

  6. איך מקפלים

  7. מותחים את הבצק עד שנהיה שקוף

  8. מורחים מרגרינה רכה (לא נוזלית)

  9. מקפלים את השליש הימני על השליש האמצעי ואת השליש השמאלי על האמצעי

  10. מורחים שוב מרגרינה ומגלגלים לצורת גחנון

  11. מורחים את הגחנון שוב במעט מרגרינה ומניחים בתבנית

  12. סוגרים בנייר אפיה ואח"כ בנייר כסף

  13. מכניסים לתנור על 100-120 מעלות

  14. אפיה בין 6-8 שע'

  15. לעקוב לפי הצבע