לןגן

עוגת שמרים

מאת: הודיה א, פורסם: 04/01/2021 | 16:55

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. ללוש את הבצק ונותנת 10 דק1 מנוחה

  2. לשה פעם שניה ונותנת שעה מנוחה

  3. משמנת את המשטח

  4. מחלקת ל-6 כדורים

  5. לוקחת כדור אחד ומרדדת

  6. מפזרת את המילוי

  7. מגלגלת לרולדה

  8. חותכת אותה באמצע לכל האורך

  9. חותכת אותה לחצי

  10. שמה חצי אחד על השני בצורת איקס

  11. קולעת צמה של 2

  12. ומניחה בתבנית משומנת

  13. נותנת 10 דק התפחה לפני הכנסה לתנור

  14. אפיה על 180 מעלות עד שמוכן

  15. אצלי 3 תבניות בערך 25-30 דק'

  16. כשיוצא מהתנות מורחת סירופ סוכר