לןגן

חצ'פורי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 03/01/2021 | 20:28
חצ'פורי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק אחיד

  2. לכבות את הבצק ולתת לו לנוח חצי שעה

  3. לאחר חצי שעה ללוש שוב עם מעט קמח

  4. לחלק ל-18-20 כדורים

  5. להניח למנוחה בצד 10 דקות

  6. לרדד כל כדור עם מעט קמח

  7. להניח אחד על השני לפזר שוב קמח למניעת הידבקות

  8. לקחת כל עלה מרודד לנער את הקמח ולפתוח עם הידיים לעלה דק דק לטפטף מעט שמן מעל על כל העלה לקפל כל עלה לשליש ואז שוב לשליש את המלבן שנוצר מקפלים שוב לשליש ואז שוב לשליש עד שנוצר ריבוע

  9. לשים במרכז כף גדושה של מילוי לקפל את הקצוות באלכסון אחת על השני

  10. לטפטף מעל מעט שמן ולאפות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות חום עד להזהבה

  11. בהצלחה נועם זיגדון 💞