לןגן

רולדות כמו של פעם ❤

מאת: אסתי מסילתי, פורסם: 03/01/2021 | 17:12
רולדות כמו של פעם ❤

תקציר המתכון: מהממות , טעימות , יפות וקלות 👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרולדה

מילויים

אופן הכנה

  1. 1.מחממים תנור לחום 200 מעלות

  2. מקציפים את הביצים עם הסוכר, המלח ותמצית הוניל לקציפה, יציבה ובהירה כ 7-8 דקות. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבול במהירות איטית, לבסוף מוסיפים את השמן. בעזרת מרית, בתנועות קיפול מהירות יוצרים תערובת אחידה חיפה, משטחים את התערובת על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. ( אפשר מעט למרוח את התבנית במיים בכדי שנייר האפייה ידבק לתבנית ויהיה יותר קל לשטח את התערובת לעובי אחיד )

  3. אופים כ- 7 דקות עד להזהבה קלה ממש צבע צהוב יפה בהצלחה !

  4. מילויים ריבה וקוקוס :

  5. ממיסים בפולסים במקרוגל מוצאים מערבבים מכניסים שוב וכן אלה עד שהריבה נמסה וחלקה לא לתת לה לבעבע !!!

  6. מורחים מחצית מהריבה בנדיבות על כל הרולדה מהדקים טוב מחצית מהקוקס אליה מגלגלים מורחים את שאר הריבה מעל הרולדה המגולגלת ומהדקים את הקוקוס שנותר ❤

  7. מילויי ריבת חלב :

  8. ממיסים מעט במקרוגל את הרחבת חלב והמיים לתערובת חלקה (לצנן מעט לא למרוח חם שהקרם לא ימס )

  9. מקציפים את השמנת מתוקה והפודינג

  10. מורחים קודם את הריבת חלב לאחר מכן את ההקרם ואז מפזרים אגוזים מגלגלים ומקשטים גם מחוץ לרולדה

  11. ( אני זילפתי גם קרם וגם ריבת חלב עם שקית אוכל וחור קטן ) 😉

  12. *** קחו בחשבון שיש לכם גם את הרולדה בחוץ קשטו אותה לפי רצונכם זילוף מריחה מה שתרצו היא תיצא טעימה ויפה בכל מצבבבב !!!