לןגן

רוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד

מאת: אפרת ושדי, פורסם: 03/01/2021 | 16:18
רוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד

תקציר המתכון: קינוח ומאפה אהוב של בצק מגולגל במילוי של קובית שוקולד ,מקושט בסוכריות בטעם שוקולד,

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר הכניסו את החומרים היבשים וערבב מעט .

  2. לאחמ"כ הוסיפו את הביצים,מים ושמן,ובסוף את המלח .

  3. לושו במשך 7 דקות עד לקבלת בצק אחיד וטוב .כסו את קערת המיקסר והתפיחו ,לאחר 20 דקות לושו שנית עוד 3-4 דקות .השאירו להתפחה עד הכפלת הנפח

  4. לרדד מהבצק עיגול לחתוך למשולשים ,בכל משולש להניח קוביה ולגלגל לצורת רוגלך

  5. להניח בתבנית מרופדת עם נייר אפיה ,ולפזר מעל סוכריות .להניח להתפחה נוספת

  6. לאפות לתנור שחומם על 180° עד להזהבה ,

  7. באהבה תתפנקו,בתאבון ❤

  8. ממליצה להקפיא ולחמם במיקרוגל לפני ההגשה ,כמה שניות בלבד ,וכל השוקולד נוזל יאמי 😋