לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: איילת שלמה, פורסם: 03/01/2021 | 13:38
עוגת תפוחים בחושה

תקציר המתכון: ריח תפוחים וקינמון 😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את התפוחים וחותכים לחתיכות דקות וקטנות. משרים בקערה עם היין ל20 דקות.

  2. בקערה נוספת מקציפים את הביצים והסוכר כ 2 דקות עד לבלילה תפוחה ובהירה.

  3. מוסיפים את שאר החומרים. קמח ואפיה בסוף.

  4. מוסיפים את התפוחים ומערבבים בעזרת כף.

  5. מעבירים ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות מעט או בתבנית של מאפינס ואופים בחום 175 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם ננעץ בפנים ויוצא יבש.

  6. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

  7. בהצלחה איילת❤