תקציר המתכון: אורז אדום עם הפתעות
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן הבצל, להוסיף לטיגון את הפלפל, את תפוחי האדמה ובסוף את העגבניות.
כרעיים של עוף - לטגן באותו הסיר (אפשר לפרק עוף שנשאר בשבת, יוצא טעיםםם)
להוסיף כפית רסק עגבניות, מעט פפריקה, מלח פלפל לערבב לפתיחת טעמי התבלינים.
להוסיף 2 כוסות אורז לסיר ולערבב
להוסיף 3.5 כוסות מים ולערבב לתת להכל לרתוח.
אחרי הרתיחה להעביר הסיר לאש נמוכה ל 20 דק עם מכסה אטום לגמרי
בתיאבון.