לןגן

דגים סלומון ומושט פיקנטיים

מאת: כרמית וקנין, פורסם: 02/01/2021 | 17:59
דגים סלומון ומושט פיקנטיים

תקציר המתכון: דגים לכבוד שבת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים לחצי שעה את הדגים בקערה עם מלח גס

  2. שוטפים היטב מניחים בצד וחותכים את הכוסברא עם יתר הירקות + כוס המים ומתחילים עם הבישול שהירקות קצת היתרככו להוסיף שום.

  3. לקחת את השמן זית עם כף פפריקה אדומה ולערבב היטב לקחת את הדגים וליתבול אותם ברוטב לסדר בסיר

  4. לאחר כ רבע שעה להוסיף שום ועוד צרור כוסברא על הדגים ולחכות עד שרוב המים יספגו והרוטב מוצק.

  5. הכנה מוצלחת ב 🥰 כרמית