קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מרק : חותכים את הדלעת, הגזר והבטטה לחתיכות. לא צריך קטנות, כי בגמר הבישול מרסקים אותם
מוסיפים את ראש הסלרי וראש הפטרוזיליה והירק למרק, אבקת מרק עוף, או מלח
מבשלים עד שמתרכך בערך שעה ומרסקים בבלנדר מוט
בסוף הבישול אני מוסיפה 1/2 קופסה שמנת לבישול 38%. זה עושה את המרק קרמי וטעים מאוד
ממשיכים לבשל עוד 10 דקות. טועמים ומשפרים טעמים
נטיפים : בקערה מערבבים טוב טוב (כדי שלא יהיו גושים) את המצרכים להכנת הנטיפים ומטפטפים אותם בכפית לתוך המרק הרותח. ממשיכים לבשל עוד 10-15 דקות