לןגן

מעורב סינטה וערמונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 02/01/2021 | 09:24
מעורב סינטה וערמונים

תקציר המתכון: ארוחה שלמה משפחתית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. ראשית את הטחולים להרתיח על הגז כ 2 דקות ולנקות .

  2. בקערה נכניס את כל הבשרים נתבל בכף שמן זית..פלדלפיה..כורכום..צ'ילי גרוס..מלח ופלפל ..נערבב היטב ונכניס למקרר לפחות לשעה לספיגת טעמים !

  3. בפלטת פלנצ'ה או מחבת גדולה נזהיב את הבצלים להבה גבוהה ..נוסיף את הבשרים המתובלים והערמונים..נקפיץ לכמה דקות

  4. ננמיך להבה ונכסה עם מכסה ..

  5. בישול כ 20 דקות ...נסיר מכסה ונעטר בפטרוזליה טרייה

  6. ונבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות .

  7. קל...מהיר...וטעיםםם מבית אילנית בניזרי 💞