לןגן

דונאטס אפוי בציפוי שוקולד לבן/שוקולד חלב במילוי קרם נוגט

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 01/01/2021 | 17:38
דונאטס אפוי בציפוי שוקולד לבן/שוקולד חלב במילוי קרם נוגט

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקמחים מישטח הרידוד

  2. לוקחים חלק מהבצק

  3. מרדדים לעלה בעובי

  4. כ1.5 ס'מ

  5. קורצים עיגולים

  6. וקורצים עם קורצן קטן

  7. במרכז העיגול

  8. את העיגולים הקטנים

  9. לא זורקים

  10. מאחדים אותם לבצק ומרדדים אותם שוב

  11. באותה דרך מכינים

  12. את כל הדונאטס

  13. מנוחה כ20 דקות

  14. תנור..

  15. 180 מעלות

  16. כ20 דקות

  17. עד השחמה קלה

  18. נותנים להם להתקרר

  19. ציפוי בשוקולד לבן

  20. בצלוחית שמים

  21. 1 שוקולד לבן

  22. כף שמן

  23. מחממים דקה במיקרוגל

  24. מערבבים עד

  25. שהשוקולד נמס

  26. טובלים דונאטס

  27. בצלוחית השוקולד

  28. מנערים קלות

  29. שהשאריות ירדו

  30. ושמים בתבנית

  31. ציפוי בשוקולד חלב

  32. במילוי קרם נוגט

  33. בצלוחית שמים

  34. שוקולד חלב קרם נוגט

  35. כף שמן

  36. ממיסים דקה במיקרוגל

  37. מערבבים עד

  38. שהשוקולד נמס

  39. טובלים דונאטס

  40. בצלוחית השוקולד

  41. מנערים קלות

  42. שהשאריות ירדו

  43. ושמים בתבנית