לןגן

מנת קוסקוס ומפרום

מאת: חגית דהן, פורסם: 01/01/2021 | 01:43
מנת קוסקוס ומפרום

תקציר המתכון: קוסקוס ומפרום שילוב מדהים וטעים ממש...

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את התפוא לחצוץ אותו באמצע לא עד הסוף( כמו הפה של פאקמן..) למלאות בבשר המטובל לקחת קערה לשים 2 ביצים 2 כפות קמח מלח ופפריקה לערבב ואז ליטבול את התפוא בבלילה ולטגן מכל הכיוונים

  2. לטגן בסיר רחב בצל ושום עד לזהוב להוסיף את העגבניות ולטבל בפפריקה תבלין מפרום מלח פלפל ורסק עגבניות לערבב הייטב ולהוסיף מים בהדגרה לרוטב מעט סמיך להוסיף את התפוא מסודרים יפה אם צריך להוסיף עוד כוס מים לחתוך את העלים של הסלרי ולפזר מלמעלה... לתת בישול על אש נמוכה במשך שעה

  3. בתאבון