לןגן

דלעת צלויה ומתקתקה

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 01/01/2021 | 01:34
דלעת צלויה ומתקתקה

תקציר המתכון: לנשנוש זריז

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך הדלעת דק

  2. למרוח מעט שמן זית על התבנית

  3. להניח בתבנית את פרוסות הדלעת (לא אחת על השניה!!)

  4. למרוח מעליהן כפית דבש

  5. להכניס לתנור לחום גבוה של 200 לבערך 20 דק

  6. בתיאבוןןן