לןגן

פסטה אמיתית - מתכון של חן במטבח האלופה!!

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 01/01/2021 | 01:09
פסטה אמיתית - מתכון של חן במטבח האלופה!!

תקציר המתכון: פסטה בטעם של פעם

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרסק את הבצל ולהזהיב

  2. להוסיף את השום מגורד

  3. להוסיף שמן ועליו כף רסק ואת כל התבלינים

  4. לטגן 2 דק ולהוסיף העגבניות המרוסקות

  5. לערבב טוב ולהוסיף חצי כוס מים חמים

  6. לטעום ולשפר טעמים

  7. להוסיף לרוטב את הפסטה המוכנה אל דנטה ומעט מהמים של הפסטה.

  8. לערבב טוב טוב ובתיאבון