לןגן

סמיילי תפו"א חטיף ציפס פריך

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 31/12/2020 | 19:47
סמיילי תפו"א חטיף ציפס פריך

תקציר המתכון: חטיף שעשוי מתפו"א טעים ביותר כחטיף לילדים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפו"א עד לריכוך.

  2. מועכים את תפו"א מוסיפים פירורי לחם מערבבים, מוסיפים מלח, תבלינים וקורנפלור ולשים עד לקבלת בצק. מכניסים את הבצק למקפיא למשך שעה.

  3. משמנים ניילון נצמד שמים את הבצק ומכסים בניילון נצמד ומרדדים את הבצק לרוחב, קורצים עיגולים בכוס עגולה.

  4. עושים עיניים עם קש טבול במעט שמן ועושים פה עם כף טבולה במעט שמן כדי לעשות פרצוף שמח.

  5. מחממים שמן במחבת ומטגנים עד לקבלת צבע חום בהיר.

  6. טובלים בקטשופ ואוכלים