לןגן

סיגר שוקולד חלווה ופיסטוק

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 30/12/2020 | 15:21
סיגר שוקולד חלווה ופיסטוק

תקציר המתכון: תתכוננו להתמכר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למריחה על הסיגרים

לדבק

לקישוט

אופן הכנה

  1. את הדפי פילו נחתוך ל-4 ריבועים שווים

  2. את ממרח החלווה והשוקולד נערבב יחדיו בקערית קטנה .

  3. בכל ריבוע נניח כפית מהמלית בקצה העליון של הריבוע ..נוסיף פיסטוקים קצוצים ונסגור לצורת סיגר (קיפול מהצדדים וקיפול מהקצה העליון ולגלגל כמו רולדה)

  4. נכין דבק קמח עם מעט מים ונדביק את הקצוות על מנת שלא יפתח .נבריש חמאה מומסת

  5. נאפה בחום 180 מעלות עד שמזהיב !

  6. נצנן ונפזר אבקת סוכר

  7. מתכון קל ומהיר באהבה אילנית בניזרי