לןגן

קרפצ׳יו סלק

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 29/12/2020 | 00:28
קרפצ׳יו סלק

תקציר המתכון: פשוט וקליל

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הסלק דק דק - עדיף במנדולינה

  2. לפזר את הסלק יפה על צלחת

  3. לחתוך את גבינת העיזים לפרוסות בעובי בינוני ולפזר על הסלק

  4. לזלף מעל בלסמי מצומצם בצורה יצירתית

  5. לפזר מעל שברים של אגוזי מלך

  6. בתיאבון

  7. (למי שרוצה עוד מנעד של טעמים אפשר להוסיף חומץ בלסמי / לימון/מלח גס/פלפל שחור גס)