לןגן

פרצעל כמו שמוכרים בתחנה המרכזית בתל אביב טעם ילדות משגע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 28/12/2020 | 20:59
פרצעל כמו שמוכרים בתחנה המרכזית בתל אביב טעם ילדות משגע

תקציר המתכון: פרצעל בייגל עולמייייי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מדידה חד פעמי חם❤סיון מלול❤ במיקסר נשים 3 כוסות מים חמים עם 2 כפות שמרים נמתין 10 דק...נוסיף 4 כפות סוכר קילו קמח וכף שטוחה מלח גס נעבד לבצק בערך 10 דק' לישה שהבצק יוצא חלק ויפה. ❤סיון מלול❤לא צריך להתפיח לקרוץ עיגולים בגודל 50 גר' לגלגל לנחש נתפוס את האמצע נרים את הנחש שנקבל צורה של נחש מקופל ל-2 ונלפף לצורת בורג. נסגור לחישוק ונניח על נייר אפייה. נתפיח 10 דק שהם כבר בצורה שלהם.בסיר נמלא 2 וחצי ליטר של מים שהם רותחים נוסיף 2 כפות סילאן ו- 2 כפות דבש,שקית 1 של תה וכף גדושה של אבקת סודה לשתייה נערבב הכל. כעת נכניס כל חתיכה למים הרותחים ל-2 דק' נוציא ונניח על הנייר אפייה וכן הלאה.. ❤סיון מלול❤.סיימתם? תחממו תנור על חום 200 מעלות פזרו מה שאתם אוהבים על הבייגלים הברישו בשמן זית ומעל שימו ( זעתר,מלח גס, שומשום, קצח,צילי גרוס, טימין רוזמרין מה שעולה לכם בראש). (לאפות בחלק הכי קרוב לחלק התחתון של התנור) עד להשחמה יפה.. כל תבנית שיוצאת להניח עלייה מגבת עד שהבייגל מעט מתקרר.❤סיון מלול❤