לןגן

תבשיל שווארמה דגי נסיכת הנילוס עם בצל גמבות ותפו"א

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/12/2020 | 12:51
תבשיל שווארמה דגי נסיכת הנילוס עם בצל גמבות ותפו"א

תקציר המתכון: קל וטעים😋😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. 2) מוסיפים את הרצועת הגמבות וממשיכים לטגן לעוד 5 דקות

  3. 3) מוסיפים את הקוביות דגי נסיכה ומוסיפים את התבלינים ומטגנים לעוד 6 דקות על אש נמוכה

  4. 4) מכבים את הגז

  5. 5) מטגנים את התפו"א בשמן עמוק עד להזהבה מניחים אותם על נייר אפייה ומוסיפים אותם לסיר מערבבים ומוסיפים כמה טיפות של טבסקו מערבבים בעדינות אפשר להגיע

  6. בתאבון 😋😋