עוגת תפוז שקדים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/12/2020 | 22:14
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה מקציפים
-
4 ביצים
-
3/4 כוס סוכר
-
2 שקיות סוכר וניל
-
מוסיפים בהדרגה
-
3/4 כוס שמן
-
3/4 כוס מיץ תפוזים
-
2 כוסות קמח תופח
-
1/2 כוס שקדים קצוצים
אופן הכנה
-
לערבב היטב
-
לשמן תבנית
-
180 מעלות
-
כ40 דקות
-
כשהעוגה מצטננת
-
לבזוק אבקת סוכר