לןגן

עוגת גזר בחושה חלבית...

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 26/12/2020 | 15:14
עוגת גזר בחושה חלבית...

תקציר המתכון: טעימה ורכה ללא הפרדדת ביצים...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים ביצים שלמות עם קורט מלח, ותוך כדי מוסיפים בהדרגה את הסוכר מקציפים עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה. מנמיכים את מהירות המקסר ובזרם דק יוצקים את השמן, יוגורט, גרדת תפוז, מיץ לימון, וגזרים. מנפים פנימה את מצרכים היבשים ובתנועות קיפול מערבבים עד להטמנת הקמח.

  2. חשוב לא לבחוש מידי אחרת העוגה תיהיה תחוסה!

  3. לרפד בנייר אפייה כולל בדפנות תבנית 26 ולשמן. לצקת את הבלילה. לאפות בתנור שחומם מראש 170-160 מעלות כ 40 -45 דק'.

  4. יש לשמור את העוגה במקרר.

  5. להוציא 10 דק' לפני הגשה, לחתוך ולפדר באבקת סוכר.