לןגן

בצק עלים במילוי בשר טחון

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/12/2020 | 13:45
בצק עלים במילוי בשר טחון

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לילה במקרר

  2. לטגן את הבצלים לשקיפות

  3. להוסיף בשר טחון לתבל

  4. ועם מזלג לפורר עד לשינוי צבע הבשר

  5. ולקררמ

  6. לרדד את הבצק לחצות ל-2

  7. למלא חצי ממילוי הבשר

  8. לגלגל למרוח ביצה ולפזר שומושום

  9. לאפות בתנור שחומם מראש 190 מעלות

  10. על נייר אפייה בתבנית תנור לצבע צהוב