לןגן

מפרום וחציל במילוי בשר

מאת: דיקלה אוחיון, פורסם: 24/12/2020 | 23:43
מפרום וחציל במילוי בשר

תקציר המתכון: שילוב קטלני של 2 מתכונים, מושלם לשבת.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לעיסת הבשר

אופן הכנה

  1. להכין בקערה את כל חומרי המילוי בשר

  2. לטגן את החציל ולשים על נייר סופג להסיר את המסגרת עם סכין-את הקליפה. למלא בקצה בבשר ולגלגל

  3. למלא את תפו"א ולטבול בביצה עם כפית רסק ואז בקמח ולטגן מכל הצדדים ולשים בצד

  4. להכין רוטב, טיגון של כף הבצל שהשארנו, להוסיף כף פפריקה מתוקה, כףרסק לערבבכדקה ולהוסיף 3 כוסות מים חד"פ של קר, כף מרק עוף וכף מרק בצל

  5. לסדר את התפו"א והחצילים בסיר ואם נשאר בשר לשים כקציצות מסביב

  6. ובתאבון😋 לכבוד שבת קודש

  7. טיפ: לנער מידי פעם שלא ידבק, ועל אש קטנה, מידי פעם לקחת עם כף רוטה ולשפוך על הכל.