לןגן

קינוח שוקולד וטחינה עם שוקולד קליק וציפוי גנאש שוקולד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/12/2020 | 07:01
קינוח שוקולד וטחינה עם שוקולד קליק וציפוי גנאש שוקולד

תקציר המתכון: נמס בפה 👄👄

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) ממיסים את השוקולד על בן מארי, מוסיפים את הטחינה גולמית מערבבים מוסיפים את האגוזי פקאן טבעיים שוב מערבבים

  2. ושופכים לתבנית

  3. 35 ס"מ על 12ס"מ או כל תבנית אחרת

  4. מכניסים למקפיא לשעתיים

  5. 2)אופן הכנת הגנאש שוקולד :

  6. מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

  7. 3) מחלצים את הקינוח מניחים על קלי גבוה ושופכים את הגנאש שוקולד ומקשטים מה שבא לכם השמיים הם הגבול

  8. פורסים ושומרים במקפיא או במקרר