קובה סלק ברמה גבוה
מאת: נטלי באבאי , פורסם: 23/12/2020 | 22:54
תקציר המתכון:
טעים מאוד
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2 כוסות סולת
-
1 כפית שטוחה של מלח
-
רבע כוס שמן
-
כוס מים פושרים
-
מצרכים לבשר
-
1 בצל גדול קצוץ
-
2 גבעולים של סלרי קצוץ
-
רבע חבילת פטרוזיליה
-
רבע חבילת כוסברה
-
500 גרם בשר בקר טחון (בשר צלעות מספר 2)
-
כפית שטוחה פלפל שחור
-
כפית שטוחה מלח
-
כפית שטוחה בהרט
מצרכים להכנת מרק הקובה
-
3 סלקים מקולפים
-
1 בצל סגול
-
חבילת פטרוזיליה שטופה ללא הגבעול
-
3 גבעולי סלרי עם העלים
-
1 כף רסק עגבניות
-
מלח
-
פלפל שחור
-
כפית סוכר
אופן הכנה
-
שמים בקערה את כל החומרים של בצק הקובה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ושמים לנוח רבע שעה.