רצועות חזה עוף מטוגנות עם בצל ובתוספת ירק
מאת: יפה כהן, פורסם: 23/12/2020 | 19:45
תקציר המתכון:
מתאים לשומרי משקל
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לחתוך רצועות של חזה עוף
-
לחתוך שתי בצלים גדולים לרצועות
-
( מתכון לחצי קילו)
-
כפית דבש מי ששומר יכול לותר
-
פילפל גרוס חצי כפית
-
קורט מלח
-
מעט רוטב סויה לטגן עד השחמה
-
לשים. בצד במחבת אחרת
-
לטגן שוב בצל אחד חתוך לרצועות
-
לחתוך חצי כרוב לרצועות דקות
-
עד להשחמה
אופן הכנה
-
לאחד את החזה עוף עם הכרוב והשועית
-
ולטבל שוב עם רוטב סויה מלח ופילפל
-
ולהמשיך עד הזהבה ליטעום אם יש צורך לתקן טיבול בהצלחה!!