לןגן

פוקצות עם ירקות/ירקות ושום כתוש/פיתות זעתר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 23/12/2020 | 19:14
פוקצות עם ירקות/ירקות ושום כתוש/פיתות זעתר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים לרצועות

  2. 1 פלפל אדום

  3. 1 פלפל ירוק

  4. 1 פלפל כתום

  5. 1 עגבניה

  6. ובנוסף מכינים..

  7. זיתים פרוסים

  8. גבינה צהובה מגורדת

  9. מכינים

  10. בכוס שמן זית ומברשת

  11. ההכנה

  12. פוקצה ירקות

  13. לוקחים חלק מהבצק

  14. מרדדים לעלה דק

  15. עם האצבעות

  16. מסמנים בבצק

  17. מורחים שמן זית

  18. מפזרים מהירקות

  19. מעל מפזרים

  20. מהגבינה והזיתים

  21. מתיזים מעל שמן זית

  22. ומפזרים קורט מלח

  23. מתפיחים כרבע שעה

  24. פוקצה ירקות ושום כתוש

  25. מרדדים בצק לעלה דק

  26. מורחים שום כתוש

  27. על כל הבצק

  28. מוסיפים את ירקות

  29. מפזרים זיתים וגבינה צהובה מגורדת

  30. מתיזים שמן זית מעל

  31. ומפזרים קורט מלח

  32. מתפחים כרבע שעה

  33. פיתות זעתר

  34. שמים בכוס

  35. רבע שמן זית

  36. 2 כפות זעתר

  37. ומערבבים

  38. מרדדים את הבצק

  39. קורצים עיגולים

  40. שמים בתבנית

  41. מורחים מעל הבצק

  42. מהזעתר שבכוס

  43. התפחה כרבע שעה

  44. 180 מעלות

  45. 25/30 דקות