לןגן

רצועות שניצל

מאת: חן אסרף, פורסם: 23/12/2020 | 16:11
רצועות שניצל

תקציר המתכון: אמאלה ואבאלה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית יש לחתוך חצי קילו חזה עוף לרצועות

  2. לשים את הרצועןת בתוך קערה ולשבור 2 ביצים, לערבב היטב

  3. בצלחת אחרת לשים פרורי לחם, שומשום, מלח וכמון, לערבב היטב

  4. לטבול כל רצועה בפרורי הלחם

  5. לחמם מחבת עם שמן (לא חייב עמוק) ולהתחיל לטגן עד להשחמה בכל צד.