לןגן

שניצל בטמפורה בירה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 23/12/2020 | 12:46
שניצל בטמפורה בירה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבלילה

אופן הכנה

  1. לטרוף בקערה את הביצה ולהוסיף את הבירה לערבב היטב

  2. להוסיף את הקמח הסודה לשתיה המלח והפלפל שחור

  3. להכניס את השניצלים לכסות

  4. ולהכניס למקרר ל- 20 דקות

  5. לחמם מחבת עם שמן עמוק ולטיגון

  6. משני צדדים עד לקבלת גוון שחום

  7. בהצלחה נועם זיגדון 💞