חומוס ביתי
מאת: יפה כהן, פורסם: 22/12/2020 | 21:38
תקציר המתכון:
קל וטעים
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
כמות לחצי קילו חומוס
-
שתי קופסאות שימורים של גרגרי חומוס
-
אפשרות שניה להשרות חצי קילו גרגרי חומוס בתוך קערה עם מים לפחות 10 שעות
-
טחינה גולמית 1/3 כוס
-
שמן זית 1/3 כוס
-
ראש שום
-
5 כפות לימון סחוט
-
כף שטוחה של מלח
אופן הכנה
-
אם זה שימורים לישתוף את החומוס ולהוציא את הנוזלים וליטחון
-
ואם זה גרגרי חומוס שהשרנו אז לישפוך את המים וליטחון
-
להוסיף את שאר המרכיבים
-
ולערבב טוב בהצלחה