לןגן

דגים ברוטב מטריף חושים

מאת: חן אסרף, פורסם: 22/12/2020 | 20:36
דגים ברוטב מטריף חושים

תקציר המתכון: הדגים הכי טעימים שאכלתן אי פעם😉🐟

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הדגים כמה שעות לפני הבישול במיץ לימון טרי ומלח

  2. לחמם סיר עם שמן ולהוסיף את התבלינים שיפתחו

  3. בינתיים לחתוך את הירקות לחתיכות גסות מאוד!!

  4. לאחר מכן להוסיף 2 כוסות מים חמים

  5. אחרי שמבעבע להוסיף את הירקות שחתכנו ולסגור את הסיר

  6. להוסיף מים במידת הצורך

  7. אחרי שהירקות התבשלו והתרככו להוציא את הסיר מהגז

  8. לשטוף היטב את הדגים, להכניסם לסיר ולהכניס את הסיר לתנור

  9. מידי פעם לפתוח את התנור ולשפוך מהרוטב על הדגים (שלא יתייבשו)

  10. תהנו זה נדיר💞