לןגן

מרק ירקות ועדשים.

מאת: אפרת ברק, פורסם: 21/12/2020 | 18:55

תקציר המתכון: מרק טעים, בריא, סמיך,וקל להכנה.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את העדשים הגריסים במסננת

  2. להרתיח בסיר כ8 כוסות מים.

  3. להכניס לסיר את העדשים והגריסים ולבשל עד שהעדשים נמסות.

  4. בינתיים לטחון את הגזר, בצל וקישוא במאבד מזון לפסים דקים( לא הכי דקיקים).

  5. להוסיף את הירקות הטחונים לסיר לאחר שהעדשים נמסות.

  6. לקצוץ את עלי הסלרי ולהוסיף לסיר.

  7. להוסיף מים עד 3/4 מהסיר.ולערבב.

  8. להוסיף תיבול לפי הטעם בערך; 2 כפות אבקת מרק, כף מלח, חצי כפית פלפל.

  9. להמתין לרתיחה ולהעביר לאש קטנה לחצי שעה.