לןגן

קציצות בשר עם בצל מקורמל

מאת: מדי רואקי, פורסם: 20/12/2020 | 17:51
קציצות בשר עם בצל מקורמל

תקציר המתכון: קציצות טעימות ואווריריות עם המון בצל מקורמל

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצל ומטגנים על להבה נמוכה עד לשקיפות( מערבבים מידי פעם). מוסיפים סילאן קורט מלח וקורט פלפל שחור.

  2. בינתיים מגרדים את הקישוא ותפוח האדמה, קוצצים את הפטרוזיליה והבצל בסלייסר מוסיפים הכל לבשר הטחון , מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים, מעבדים את עיסת הבשר ונותנים לה לנוח כחצי שעה.

  3. כאשר הבצל מוזהב ושחום(כמו בתמונה) מכדררים את הקציצות ומניחים בסיר . מבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.