לןגן

פתיתים וחזה עוף בסיר אחד ברוטב טריאקי וסילאן

מאת: חן אסרף, פורסם: 20/12/2020 | 17:30
פתיתים וחזה עוף בסיר אחד
ברוטב טריאקי וסילאן

תקציר המתכון: 😙🥰

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לרצועות ולטגן

  2. להוסיף את הפתיתים, לטגן מעט...

  3. להוסיף 3 כוסות מים *בהדרגה* עד שהפתיתים שותים את כל המים ומתרככים לגמרי (במידת הצורך אפשר להוסיף יותר מים)

  4. להוסיף את החזה עוף ולבשל ביחד עד שנהיה בצבע לבן ומוכן (במידת הצורך להוסיף עוד מים - זה צריך להיות סמיך)

  5. להוסיף 2 כפות טריאקי ו 2 כפיות סילאן, ואת התבלינים

  6. לערבב היטב, לכבות את הגז ולסגור את הסיר ל 5 דקות ואז לאכול...

  7. בתאבון תהנו💞