לןגן

קובה סולת

מאת: סיון מעודה, פורסם: 20/12/2020 | 16:28
קובה  סולת

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מחמתי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מנפים את הסולת ומוסיפים 2 כוסות מים וכף אבקת מרק הבצק צריך לצאת רך וגמיש לעבודה

  2. בקערה נוספת שמים בשר בצל פטרוזיליה ותבלינים ומערבבים

  3. מרטיבים ידיים ומתחילים ליצור את הקובות לוקחים חתיכה מהבצק משטחים על היד שמים מעל חתיכה מהבשר וסוגרים את הבצק מגלגלים משטחים ושמים במגש בצד(*טיפ -גם את המגש להרטיב במים בכדי שהקובות לא ידבקו)

  4. בסיר רחב שמים שמן ומוסיפים גזר חתוך לרצועות מטגנים כדקה שתיים ומוסיפים מים כחצי מגובה הסיר 3 כפות רסק מלח אבקת מרק פפריקה מתוקה וכורכום מערבבים ומכסים את הסיר עד לרתיחה

  5. מוסיפים את הגרגרי חומוס והקובות ומנערים את הסיר שהקובות יתכסו ברוטב

  6. לבשל 40 דקות על אש בינונית ולנער כל כמה דקות את הסיר כדי שהקובות לא ידבקו אחת לשנייה מאוד חשוב !

  7. בתאבון:)