לןגן

מטבוחה

מאת: סיון מעודה, פורסם: 19/12/2020 | 21:34
מטבוחה

תקציר המתכון: המתכון הכי קל והתוצאה נדירה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה עם מים רותחים את העגבניות לעשר דקות(לקילוף הקליפה יותר בקלות)

  2. לחתוך קצוץ את הפלפל חריף והשום

  3. עגבניות לחתוך קטן קטן

  4. במחבת לחמם שמן לטגן את השום והפלפל כדקה ולשים תבלינים לערבב

  5. להוסיף את העגבניות לערבב הכל ולבשל כעשרים דקות חצי שעה מידי פעם לערבב מאוד חשוב

  6. בתאבון