לןגן

פאי

מאת: חגית דהן, פורסם: 19/12/2020 | 20:26
פאי

תקציר המתכון: פאי מהמם של גבינה שוקולד לבן ותותים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הביסקוויטים עם החמאה לשים בתבנית פאי ולהכניס למקרר להקציף שמנת מתוקה עם פודינק וסוכר לקצף עמיד להוסיף את הגבינה והמעדן לערבב לקבלת קרם אחיד לשפוך על הפאי ולקרר לילה

  2. לחתוך תותים ולשים מעל

  3. (אני שמתי מסביב שוקולד לבן קצוץ. וזילפתי סירופ תותים(הכנתי לבד פשוט הרתחתי כמה תותים עם סוכר ומעט מים עד שנהיה כמו תהליך של ריבה וטחנתי הכל למרקם חלק.) ואז שמתי את התותים החתוכים..

  4. בהצלחה